Prinášame nápady. Zdieľame skúsenosti.
Nemčina Dospelí študenti Kontext

Kontext




Nový komplet pre pokročilých dospelých študentov je prevedie úrovňami B1+ až C1 a efektívne pripraví na skúšky Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Goethe-Zertifikat B2 und C1, telc Deutsch B1 bis C1, ÖSD-Zertifikat B2 und C1, DSH a Test-DaFKontext je celkom nový komplet obsahujúci osvedčené prvky predchádzajúce kompletu Aspekte.   

Modulárna štruktúra podporuje flexibilnú výučbu a umožňuje adaptáciu na jej akékoľvek formy. Komplet obsahuje úlohy s vnútornou diferenciáciou, gramatiku vysvetlenú aj pomocou gramatických klipov, nácvik plynulosti jazykových prostriedkov alebo karaoke cvičenie. Portréty zamerané na reálie ponúkajú zaujímavé informácie o Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku aj vďaka autentickým textom. Extra strany Kommunikation in Alltag und Beruf ponúkajú veľa scénárov a úloh, ktoré vedú k autentickej komunikácii v situáciách každodenného života vrátane pracovného. Učebné stratégie sú podporené veľkým množstvom najrôznejších videí, klipov a miniklipov. Obsahuje hravý doplnkový materiál s kvízami na slovnú zásobu a čítanie, podporou Klett Augmented alebo online kvízy Kahoot!

Kontext je k dispozícii v tlačenej podobe aj ako digitálny učebný balíček so systémom LMS alebo ako Media Bundle (učebnica a pracovný zošit vrátane licenčného kódu pre verziu LMS).


Fatal error: Uncaught TypeError: mysqli_fetch_array(): Argument #1 ($result) must be of type mysqli_result, bool given in /var/www/clients/client1/web3/web/eshop/funcfront.php:343 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web3/web/eshop/funcfront.php(343): mysqli_fetch_array() #1 /var/www/clients/client1/web3/web/eshop/funcfront.php(1393): kniha() #2 /var/www/clients/client1/web3/web/eshop/index.php(112): knihazanr() #3 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web3/web/eshop/funcfront.php on line 343